Accident violent în județul Arad. Un tânăr a murit și alte patru persoane sunt rănite, inclusiv trei copii

Accident violent în județul Arad. Un tânăr a murit și alte patru persoane sunt rănite, inclusiv trei copii
Foto simbol: Facebook / SMURD

Un tânăr de 27 de ani a murit și alte trei persoane au fost rănite, marți, într-un accident rutier între localitățile Beliu și Seliștea, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, potrivit Agerpres.

Un tânăr a murit într-un accident în Arad

ISU Arad a precizat că în accident a fost implicată o singură mașină.

„Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei din autoturism, care, din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la locul evenimentului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani”, au declarat reprezentanții ISU Arad.

Alte patru persoane rănite

În accident au fost rănite alte patru persoane, mai precis o tânără de 25 de ani și trei minori cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Ineu, cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sebiş, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`