ACCIDENT TERIBIL cu cel puțin 13 victime, după ce un autocar s-a ciocnit de un camion în Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD (FOTO)

ACCIDENT TERIBIL cu cel puțin 13 victime, după ce un autocar s-a ciocnit de un camion în Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD (FOTO)

UPDATE:Primul bilanț oficial al accidentului din Satu Mare arată că sunt 13 persoane rănite în urma coliziunii, dintre care o femeie în stare gravă.

Pasagerii din autocar sunt muncitori aduși din Serbia și care lucrează la Draexlmaier.

Accident grav soldat cu 35 de victime, scrie presa locală din Satu Mare. Circa 35 de persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație petrecut luni după-masă pe DN 19, între localitățile Pișcolt și

Petrești, în Satu Mare. Potrivit primelor informații, un autocar înmatriculat în Serbia care transporta 36 de pasageri s-a lovit de o autoutilitară.

Victimele sunt conştiente şi, potrivit primelor informaţii nu există persoane încarcetate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, luni, că un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

La faţa locului intervin patru echipaje de prim-ajutor SMURD şi două ambulanţe SAJ Satu Mare, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua şi transporta victimele la unităţile spitaliceşti, scrie presasm.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)