GRAV accident rutier în Sibiu! Un TIR s-a răsturnat pe un autoturism. Bilanțul VICTIMELOR

GRAV accident rutier în Sibiu! Un TIR s-a răsturnat pe un autoturism. Bilanțul VICTIMELOR

Un TIR s-a rpsturnat, vineri, pe DN 7, între localităţile Lazaret şi Boiţa, peste un autoturism, o persoană stingându-se din viață, iar alte două fiind rănite.

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! VALENTINA PELINEL I-A SPUS ADIO! A VĂZUT IMAGINILE SCANDALOASE CU CRISTI BORCEA! E ŞOCUL ANULUI! (GALERIE FOTO)

”Pe DN 7, în afara localităţii Boiţa, şoferul unui ansamblu tir care se deplasa spre Vâlcea, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, şoferul ansamblului tir a decedat. Şoferul şi pasagera care se aflau în autoturism au fost răniţi”, a transmis IPJ Sibiu, scrie Agerpres.

CUTREMUR LA ASIA EXPRESS! ALEX VELEA A CEDAT! ANTONIA A FĂCUT ANUNŢUL DISPERAT (GALERIE FOTO)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit la fața locului cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sibiu.

CRISTIAN POMOHACI, PRINS ÎN FAPT ÎN CULISE! ASTA E PREA DE TOT! EL ESTE PARTENERUL! (GALERIE FOTO)

Șoferul autoturismului, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`