GRAV accident rutier în Timiș! Peste 40 de persoane, implicate. Bilanțul VICTIMELOR

GRAV accident rutier în Timiș! Peste 40 de persoane, implicate. Bilanțul VICTIMELOR

Un accident rutier, în care au fost implicați 40 de oameni, a avut loc, marți, în localitatea Comlosu Mic, județul Timiș.

ULUITOR! IMAGINI BOMBĂ CU AVEREA SECRETĂ A STELEI POPESCU! FIICA VITREGĂ ȘI-A FĂCUT CRUCE CÂND A AFLAT! E UIMITOR (GALERIE FOTO)

„In accident au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane si un autoturism cu 4 persoane. In urma impactului, 5 persoane din autoturism si microbuz au necesitat ingrijiri medicale, prezentand traumatisme minore. Au fost transportate la CPU Jimbolia. Nicio persoana din autocar nu a necesitat îngrijiri medicale, acestea au fost preluate si transportate de un alt autocar”, au precizat reprezentanții ISU Banat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

PROFEȚIA MOMENTULUI! CARMEN HARRA A DEZVĂLUIT CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! ASTA DA SURPRIZĂ (GALERIE FOTO)

La fața locului au ajuns imediat o autospecială cu modulul de descarcerare, ambulanțe și o autospecială de transport personal și victime multiple.

DOAMNE, CE TRAGEDIE! OANA ROMAN A FOST GĂSITĂ ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE! DIN PĂCATE A FOST PREA TÂRZIU! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

În caz, autoritățile urmează să stabilească cu exactitate modul în care s-a produs accidentul și cine este vinovat.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`