Accident rutier în Sibiu: Un șofer în stare de ebrietate a lovit două autoturisme ale Poliției

Accident rutier în Sibiu: Un șofer în stare de ebrietate a lovit două autoturisme ale Poliției
Sursa foto: Shutterstock

Accident rutier grav în Sibiu. Un șofer beat a lovit două autospeciale de poliție în timpul unei urmăriri.

Duminică dimineața, un șofer aflat sub influența alcoolului a intrat în coliziune cu două autospeciale de poliție. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unui polițist și avarierea celor două vehicule ale autorităților, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Conform raportului poliției, șoferul, un bărbat de 35 de ani din Vurpăr, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și a încercat să scape de controlul acestora. În timpul urmăririi care a avut loc pe DJ 106 Daia – Sibiu, individul a refuzat să se oprească și a lovit intenționat două autospeciale ale Biroului Rutier Sibiu. Incidentul a continuat până pe strada Frasinului, unde alte echipaje de poliție au reușit să blocheze autoturismul fugarului.

La fața locului au fost identificați, pe lângă șofer, încă doi pasageri, unul dintre aceștia fiind minor. Șoferul a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul indicând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un polițist a fost rănit ușor în urma acestui incident și a fost transportat conștient la spital pentru îngrijiri.

Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor care au dus la acest incident și pentru aplicarea măsurilor legale corespunzătoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`