Accident rutier în Neamț. O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni

Accident rutier în Neamț. O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni
Foto simbol: Pixabay

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamţ de un autoturism condus de o şoferiţă care apoi a fugit de la faţa locului.

Victima traversa regulamentar strada

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 52 ani conducea un autoturism pe strada Progresului, din municipiul Piatra-Neamţ, ar fi surprins şi accidentat o femeie în vârsta de 43 ani, care s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificată de poliţişti pe strada Mărăţei, din municipiul Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, scrie Agerpres.

În urma accidentului, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Cercetări în desfășurare

În caz, șoferiţa a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:25 - Gheorghe Ialomițianu, despre plafonarea prețurilor la alimente: „A fost un eșec, piața s-a adaptat iar unele produse au dispărut”
17:23 - Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, a lansat astăzi un clip video manifest pentru România
17:12 - Dana Rogoz, dezvăluiri despre sumele cheltuite în vacanță. Cât a plătit actrița pentru a închiria un scuter
17:11 - Lucian Bode, secretar general PNL: „Dezvoltarea județului Bihor are o amprentă liberală puternică”
17:10 - Lucian Bode: Sunt multe motive pentru care PNL are obligația să continue la guvernare și eu sunt convins că așa va fi. Anul 2022 rămâne an de referință pentru guvernarea României (VIDEO)
17:07 - Descoperirea șocantă a unei studente din Marea Britanie. Ce a găsit într-un colet de pe Shein: „Am crezut că este de jucărie, apoi s-a mișcat”
16:57 - Nicolae Ciucă, la inaugurarea variantei ocolitoare Beiuș: „Am fost parte a acestui demers de când eram prim-ministru”
16:52 - Un român stabilit de 20 de ani în Cipru vrea să se întoarcă acasă: „A fost paradis aici, acum vreau să mă întorc acasă”. Care este motivul
16:46 - Lucian Bode: Nu suntem de acord cu modul în care PSD încearcă direct sau indirect să acapareze cât mai multă putere în România, dacă se poate, toată puterea”/ „Povestea de la CCR ar trebui să dea de gândit multora de pe scena politică” (VIDEO)
16:26 - Marian Rasaliu (PSD), despre acuzațiile privind fraudarea alegerilor: „Trăim totuși într-o democrație consolidată” (VIDEO)