Accident rutier în Iași: Un autocar cu 30 de pasageri s-a răsturnat în urma coliziunii cu un autoturism

Accident rutier în Iași: Un autocar cu 30 de pasageri s-a răsturnat în urma coliziunii cu un autoturism
Sursa Foto: Freepik

Accident grav în Iași, vineri seară. Un autocar cu 30 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț în urma coliziunii cu un autoturism în care se aflau două persoane, în apropiere de Târgu Frumos.

Șoferul autocarului și 5 pasageri au fost răniți. 4 dintre victime au fost transportate la spital. La momentul intervenției, toate victimele erau conștiente și nu au necesitat descarcerare.

”Au rezultat 6 victime conştiente, neîncarcerate care au fost preluate de către echipajele medicale sosite la locul solicitării”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Iași.


La locul accidentului au ajuns trei autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, echipaje de prim ajutor din Târgu Frumos şi Paşcani, unul de terapie intensivă mobilă, două echipaje de transport victime multiple şi două ambulanţe tip B de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, conform Agerpres. Pasagerii care au scăpat teferi au fost preluați de un alt mijloc de transport.

Inițial, Planul Roșu de Intervenție a fost activat pentru a face față situației de urgență. Cu toate acestea, echipajele de intervenție au constatat că numărul victimelor nu era extrem de mare, așa că planul a fost dezactivat ulterior.

Sursa Foto: ISU Iași
Urmăriți B1TV.ro și pe
`