Accident rutier grav pe şoseaua Gării Căţelu din Capitală. Șapte persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital

Accident rutier grav pe şoseaua Gării Căţelu din Capitală. Șapte persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital
Sursa Foto: Captură Video

Accident rutier grav în Sectorul 3 al Capitalei. Două autoturisme au intrat luni dimineață în coliziune după ce unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat.

Accident cu şapte victime pe Șoseaua Gării Căţelu

În accidentul de pe şoseaua Gării Căţelu din Bucureşti au fost implicate șapte persoane, între care doi minori, de 16 și 17 ani.

Cinci dintre victime au rămas blocate după ce maşina lor s-a răsturnat pe asfalt şi a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.

De asemenea, cei doi copii au fost transportați la spitalele Marie Curie şi Grigore Alexandrescu din Capitală.

„Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două descarcerări şi şapte resurse medicale. La locul intervenţiei au fost implicate două autoturisme şi şapte persoane dintre care cinci erau încarcerate. Am acţionat pentru extragerea acestora şi transportul lor de urgenţă la spital”, a precizat Bogdan Pruteanu, căpitan ISUBIF.

Răniții au fost stabilizați la fața locului

Medicii care au ajuns la fața locului au reușit să stabilizeze starea victimelor, ulterior acestea fiind transporte la mai multe spitale din București.

„Sunt şapte victime implicate într-un accident rutier cu victime încarcerate. Momentan de la faţa locului toţi au plecat stabili sau stabilizaţi de către colegii mei medici, nu ştiu să vă spun care va fi evoluţia fiecăruia dintre ei”, Mihaela Stătescu, medic coordonator.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi au făcut cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut totul, notează antena3.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`