TRAGEDIE pe șoselele din România! PATRU accidente au avut loc în diferite zone ale țării, ZECE persoane fiind rănite

TRAGEDIE pe șoselele din România! PATRU accidente au avut loc în diferite zone ale țării, ZECE persoane fiind rănite

Patru accidente au avut loc pe șosele din România la distanță de doar câteva ore.

În Argeș cinci persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, una fiind găsită inconștientă de medicii ajunși la fața locului.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Din primele informații, trei autoturisme s-au ciocnit violent pe varianta Prundu. Martorii care au sunat la 112 au anunțat, inițial, o victimă. Victima găsită inconștientă este unbărbat de aproximativ 80 de ani, preluat de SMURD. Medicii le-au acordat primul ajutor tuturorrăniților, pe care, mai apoi, i-au transportat la spital.

Un accident grav a avut loc și în Arad. Unde patru persoane au fost rănite, după ce două mașini s-au ciocnit pe DN7, pe drumul ce leagă Deva de Arad.Printre victime se află și un copil de 13 ani, iar salvatorii au solicitat elicopterul SMURD.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad anunță că trei victime au fost descarcerate. Două dintre ele au fost predate echipajelor medicale și vor ajunge la UPU Arad, iar a treia victimă a fost preluată de un elicopter care o duce la spital la Timișoara, scrie cancan.ro.

De asemenea șipeDN1 Ploieşti – Braşov, lakilometrul 118+500 de metri, în zona localităţii Posada,judeţul Prahova, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime.

O persoană a fost rănită și peDN13A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc, între localităţile Căpâlniţa şi Băile Homorod,judeţul Harghita, acolo unde a avut locun accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi trei autoturisme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`