Accident provocat intenţionat. Un bărbat a intrat cu mașina în autoturismul în care se afla soția și fiica lor. Care a fost motivul

Accident provocat intenţionat. Un bărbat a intrat cu mașina în autoturismul în care se afla soția și fiica lor. Care a fost motivul
Foto: Pixabey

Duminică, în jurul orei 20:00, a avut loc un incident pe strada Depoului din Vișeu de Jos, județul Maramureș. În mijlocul traficului, cei doi soți s-au întâlnit cu mașinile. Venind din direcții opuse, bărbatul s-a infuriat când a observat mașina soției sale pe drum. Fără să stea prea mult pe gânduri, a apăsat pedala de accelerație și a intrat în plin în autoturismul condus de soția sa. Din nefericire, în mașină se afla și fiica cuplului, în vârstă de 9 ani.

Accidentul a fost provocat intenţionat

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vişeu de Jos le-a declarat poliţiştilor că soţul său a provocat intenţionat accidentul, întrucât se află în proces de divorţ, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic (…) Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero”, au transmis reprezentanii IPJ Maramureş.

În accidentului, femeia și fiica ei au suferit răni și au fost transferate la spital pentru tratament. În același timp, polițiștii au inițiat o anchetă penală pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului care a cauzat intenționat accidentul rutier, scrie Digi24.

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor

Fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor, motiv pentru care s-a declinat competenţa, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun”, au mai transmis reprezentanții IPJ Maramureş.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`