Accident pe Șoseaua Virtuții din Capitală. Un tânăr fără permis și sub influența alcoolului s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai

Accident pe Șoseaua Virtuții din Capitală. Un tânăr fără permis și sub influența alcoolului s-a răsturnat cu maşina pe linia de tramvai
Foto: Captura video/ Facebook / Brigada Rutieră

Un șofer în vârstă de 28 de ani, aflat sub influența alcoolului și cu permisul anulat, a fost reținut de poliție după ce a intrat în gardul de protecție dintre liniile de tramvai de pe Șoseaua Virtuții și s-a răsturnat, transmite Observator News.

Șoferul era beat și avea permisul anulat

Conform informațiilor furnizate de Brigada Rutieră, evenimentul rutier s-a produs în dimineața zilei de miercuri, în jurul orei 04:40, pe Șoseaua Virtuții.

Bărbatul de 28 de ani a pierdut controlul volanului, în timp ce se afla pe Șoseaua Virtuții și a intrat în coliziune cu gardul de protecție care delimitează liniile de tramvai, finalizându-și deplasarea răsturnându-se lateral. Evenimentul rutier s-a soldat numai cu daune materiale.

Alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat

Șoferul autovehiculului a fost supus unui test cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost ulterior condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru a i se preleva mostre biologice.

În paralel, în urma verificărilor efectuate de către forțele de poliție, s-a constatat că tânărul de 28 de ani are permisul de conducere anulat. Ca urmare, autoritățile de aplicare a legii din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore în scopul cercetării penale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`