ACCIDENT CUMPLIT PE A1. Două persoane au MURIT pe loc, după ce un TIR le-a izbit din plin

ACCIDENT CUMPLIT PE A1. Două persoane au MURIT pe loc, după ce un TIR le-a izbit din plin

Miercuri noaptea un accident cumplit a avut locpe autostrada A1 Lugoj -Deva. În urma impactului, doi bărbaţi au murit pe loc. Accidentul s-a produs întreun autotren, o dubiţă şi o platformă auto. Se pare că, cele două persoane care au decedat, în vârstă de 35 şi 41 de ani,se aflau pe banda de urgenţă şi încercau să repare unul dintre autovehiculele implicate în coliziune, când au fost izbiţi în plin de TIR.

La volanului TIR-ului care i-a spulberat pe cei doi buyoieni se afla un tânăr de doar 28 de ani, din Arad. Din fericire, în urma impactului, acesta nu a fost rănit, scrie realitateadehunedoara.net.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

„Din primele cercetări, se pare că, un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducătorii auto au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa. Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

La locul tragediei au ajuns şi pompierii care au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu în zona producerii accidentului. „Pompierii Secţiei Ilia, specializaţi în salvare-descarcerare şi prim -ajutor, au acţionat pe autostradă, pe sensul Ilia-Deva, la accidentul în care doi şoferi şi-au pierdut viaţa pe loc, fiind izbiţi de un autotren. Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu rulotă remorcată şi a unei dubiţe cu trailer pentru efectuarea unor reparaţii la unul dintre vehicule”, a declarat, la rândul său, maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, accidentul s-ar fi produs din cauza vizibilităţii reduse, dar şi pentru că cele două maşini staţionau într-o curbă, iar şoferul autotrenului nu le-a observat şi le-a izbit din plin.

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat pe DN 7, pe durata cercetărilor şi a intervenţiei la faţa locului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`