Accident mortal pe Valea Oltului. Un șofer a căzut de la mare înălțime cu autocamionul, de pe un viaduct (FOTO)

Accident mortal pe Valea Oltului. Un șofer a căzut de la mare înălțime cu autocamionul, de pe un viaduct (FOTO)

Traficul este blocat pe DN7, la kilometrul 207, în zona localității Brezoi (județul Vâlcea), în urma unui accident deosebit de grav. Șoferul unui camion a căzut cu autovehiculul de pe viaduct lângă râu, în zona pajiștii.

Un autocamion a părăsit partea carosabilă, trecând peste parapeții laterali, în albia râului Lotu, informează reprezentanții IPJ Vâlcea. În prezent, traficul este oprit din cauza încărcăturii camionului, care a rămas pe carosabil.

Impactul a fost extrem de puternic, motiv pentru care șoferul a fost declarat decedat. Două echipaje de descarcerare ale pompierilor și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului.

Accidentul de pe Valea Oltului (FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)