Accident mortal în județul Brăila. Două persoane și-au pierdut viața

Accident mortal în județul Brăila. Două persoane și-au pierdut viața
Sursa Foto: Facebook/Info Trafic 24

Două persoane și-au pierdut viața marți, într-un accident rutier produs pe DE 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganu din judeţul Brăila.

Mașina în care se aflau cele două persoane s-a izbit de un TIR, iar urma impactului, acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accident grav în Brăila. Două persoane au murit

În urma accidentului una dintre persoanele din mașină a fost găsită decedată de către salvatorii care au intervenit pentru a acorda primul ajutor. Pentru cea de-a doua persoană s-au aplicat manevre de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvată.

„Pe DE 584, între localităţile Bărăganu şi Însurăţei, pe sensul de mers Brăila-Slobozia, a avut avut loc un eveniment rutier între un TIR şi un vehicul. În prezent traficul rutier se derulează alternativ, pe un singur sens, fiind dirijat de poliţiştii aflaţi la faţa locului”, a transmis IPJ Brăila.

Potrivit presei locale, șoferul tirului a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a necesitat transportul la spital.

La locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare tip 2.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`