Accident mortal în Bihor: Două femei, spulberate pe trecere, când se întorceau de la un priveghi. Şoferul venea şi el de la o înmormântare

Accident mortal în Bihor: Două femei, spulberate pe trecere, când se întorceau de la un priveghi. Şoferul venea şi el de la o înmormântare
Sursa foto: publika.md

Un accident mortal a avut loc luni seara pe o şosea din Bihor! Două femei au fost spulberate în timp ce se aflau pe trecere, când se întorceau de la un priveghi. Autorul accidentului, un șofer de 71 de ani, se întorcea la rândul său de la o înmormântare, din Ungaria, potrivit observatornews.

Accident mortal în Bihor

Circulaţia a fost blocată mai bine de două ore pe drumul naţional, care leagă Oradea de Arad.

Șoferul susţine că femeile, de 73 şi 77 de ani, nu traversau regulamentar.

Martorii, însă îl contrazic, şi spun că acestea ar fi traversat, totuşi, pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic, încât victimele au fost aruncate zeci de metri pe asfalt.

Localnicii dau vina pe un panou aflat pe marginea drumului, care reduce vizibilitatea șoferilor. Din această cauză, șoferul nu le-ar fi observat deloc pe femei, deoarece pe carosabil nu sunt urme de frânare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Bărbatul a fost dus, ulterior, la spital pentru o evaluare mai amănunțită. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor din culpă și urmează să stabilească dacă cele două femei se aflau într-adevăr pe trecerea de pietoni, cum spun localnicii, sau au traversat printr-un loc nepermis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`