TERIBIL! Un bărbat a intrat cu mașina sub roțile unui TIR, după ce ar fi adormit. Șoferul a murit loc

TERIBIL! Un bărbat a intrat cu mașina sub roțile unui TIR, după ce ar fi adormit. Șoferul a murit loc
captura foto

Un grav accident rutier a avut loc pe șoselele din România, pe DN1, între Cluj-Napoca și Oradea. În urma impactului, două persoane au fost rănite extrem de grav, iar circulația a fost oprită pe ambele sensuri.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Cei doi răniți se aflau în autoturism,soferul de 53 de ani și un pasager.

Șoferul autoturismului a pătruns pe sensul opus, probabil pentru că ar fi adormit la volanși a intrat frontal sub roțile autotrenului, care era condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

O autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit timp de 30 de minute pentru a descacera și a acorda asistență medicală pentru două persoane rămase încarcerate, informează stiridecluj.ro.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Bărbatul, de pe locul șoferului, avea membrele inferioare prinse sub bordul mașinii și suferise traumatisme extrem de severe la nivelul acestora.

Atât femeia cât și bărbatul au fost transportatide urgență la spital,însă starea bărbatului s-a deteriorat pe traseu și a intrat în stop cardio respirator.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Bărbatul a fost supus manevrelorde resuscitare,însă, deși s-au susținut mai bine de o oră, organismul bărbatului nu a mai răspuns.

Femeia descarcerată din autoturism a fost transferată la UPU Cluj.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`