Accident la o trecere de cale ferată în Vaslui. Un tractor s-a ciocnit de un tren cu 32 de călători

Accident la o trecere de cale ferată în Vaslui. Un tractor s-a ciocnit de un tren cu 32 de călători
Sursă foto: Pixabay

Un tren și un tractor au fost implicate vineri într-un accident rutier produs la o trecere de cale ferată, în localitatea Băceşti, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Nu au existat victime

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un tractor răsturnat pe partea dreaptă şi un tren, vehiculele fiind avariate. Pasagerii aflaţi în tren şi conductorul trenului nu au fost răniţi. În tractorul răsturnat pe calea ferată a rămas blocat conducătorul autovehiculului, până la sosirea echipajelor de intervenţie, acesta fiind evacuat de şeful de tren şi încă doi conducători auto. Conducătorul vehiculului agricol a fost evaluat, bărbatul în vârstă de 56 de ani neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, conform ziare.com.

Traficul se desfășoară pe o singură bandă

În urma impactului, din tractor s-au scurs lichide combustibile, iar locomotiva a fost avariată. Traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă de circulație.

La fața locului a fost solicitat un buldoexcavator pentru degajarea tractorului de pe calea ferată. Trenul va fi tractat pe o linie de siguranţă, pasagerii urmând să fie transportaţi la destinaţie cu un alt tren. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului feroviar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`