Accident între două microbuze și un autoturism la Sibiu. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident între două microbuze și un autoturism la Sibiu. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Foto simbol: Pixabay

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident care s-a produs vineri dimineață pe strada Vasile Milea din municipiul Sibiu și în care au fost implicate două microbuze și un autoturism, potrivit Agerpres.

Accident între două microbuze și un autoturism, vineri, la Sibiu

„Accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, cele trei maşini fiind implicate în coliziuni faţă-spate. Traficul este îngreunat, se circula alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri”, spune Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD și o ambulanță, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

„Din primele informaţii, este vorba de două microbuze şi un autoturism în care se aflau aproximativ 25 de persoane. Patru persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital”, a menționat ISU Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios