Accident în Vrancea. Două persoane, dintre care un copil de un an și o femeie în vârstă de 71 de ani au fost răniți după ce două autoturisme s-au ciocnit

Accident în Vrancea. Două persoane, dintre care un copil de un an și o femeie în vârstă de 71 de ani au fost răniți după ce două autoturisme s-au ciocnit

Un accident rutier s-a produs în judetul Vrancea, în localitatea Pufești. Un copil de un an și o femeie în vârstă de 71 de ani au fost răniți într-un accident rutier care a implicat două mașini, potrivit Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:30

Conform IPJ Vrancea, autoritățile au fost sesizate prin apel la 112 cu privire la un accident rutier produs în Pufești – Domnești Târg, potrivit AGERPRES. 

„Miercuri, 7 august, ora 13,10, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în Pufeşti – Domneşti Târg. Din primele verificări efectuate la faţa locului rezultă că două autoturisme, care circulau pe raza satului Domneşti Târg, au intrat în coliziune, rezultând rănirea uşoară a unui copil de un an şi a unei femei de 71 ani, pasageri în cele două autovehicule”, a precizat IPJ Vrancea.

Copilul în vârstă de un an a suferit un traumatism cranio-facial, în timp ce femeia în vârstă de 71 de ani a suferit un traumatism la membrul superior, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Victimele au fost transportate la spital

Ambele victime ale accidentului rutier au fost transportate la CPU Adjud. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările autorităților continuă, iar aceștia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`