Un microbuz școlar în care se aflau mai mulți elevi, implicat într-un accident rutier. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un microbuz școlar în care se aflau mai mulți elevi, implicat într-un accident rutier. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Foto simbol: ISU / Facebook

UPDATE//  Se pare că este vorba despre trei copii din microbuz, care necesită îngrijiri medicale. Aceștia sunt conștienți. Un copil a fost preluat de la locul evenimentului de către părinți și transportat la domiciliu.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 10 Buzău-Braşov, în apropierea localităţii Măgura, judeţul Buzău, a avut loc o coliziune între un microbuz şcolar, în care se aflau 8 elevi, şi un autoturism. Potrivit primelor date, şoferul autoturismului şi un minor sunt răniţi, aflaţi în evaluare medicală”, a transmis Centrul Infotrafic.

Autorităţile din Buzău intervin, marţi, la un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport elevi şi un autoturism, între localităţile Măgura şi Ciuta, notează news.ro.

Microbuz cu pasageri, impact violent cu un autoturism

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis IGSU.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`