Accident grav într-o intersecție din Timișoara. Motociclist de 19 ani, rănit după ce a fost spulberat de un șofer ucrainean

Accident grav într-o intersecție din Timișoara. Motociclist de 19 ani, rănit după ce a fost spulberat de un șofer ucrainean
Sursa foto: Freepik

Un accident grav s-a produs în noaptea de joi spre vineri într-o intersecție din Timișoara. Un motociclist de 19 ani a fost rănit după ce a fost spulberat de un șofer ucrainean care se afla sub influența alcoolului.

Un motociclist de 19 ani a fost spulberat de un șofer ucrainean beat

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Timișoara, care au constatat că șoferul unei mașini, care se deplasa pe Calea Circumvalațiunii, dinspre Gheorghe Lazăr spre Piața Consiliul Europei, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr de 19 ani care se deplasa pe aceeași stradă din sensul opus de mers, informează Agerpres.

Tânărul a fost rănit și transportat la spital, iar șoferul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliției.

Șoferul mașinii, un cetățean ucrainean în vârstă de 26 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior refuzând prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul se află la sediul Poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În urma probatoriului administrat, urmează a se dispune măsurile legale în consecinţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`