Accident grav în Timișoara. O femeie a rămas fără o mână după ce ar fi forțat ușile de la tramvai pentru a coborî și a căzut sub el

Accident grav în Timișoara. O femeie a rămas fără o mână după ce ar fi forțat ușile de la tramvai pentru a coborî și a căzut sub el
Sursa Foto: Captură video/ Alex Lancuzov/ Facebook

Un accident cumplit a avut loc joi, în jurul orei 17:30, pe o stradă din municipiul Timișoara. O femeie a forțat ușile tramvaiului în care era pentru a coborî, însă a căzut sub el.

Femeie și-a pierdut mâna după ce a căzut sub tramvai

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17:30, pe Bd. 16 Decembrie 1989 din Timișoara. Autoritățile au fost chemate prin numărul de urgență pentru a o salva pe femeie care era prinsă sub tramvai, potrivit tion.ro. 

„Un tramvai condus de o femeie de 60 de ani, circula prin Piața Maria dinspre Splaiul Tudor Vladimirescu înspre Miron Costin, iar la un moment dat a oprit pentru a trece un alt tramvai din față, care nu era oprit în stație, iar o femeie, în vârsta de 79 de ani, ar fi forțat ușile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât și ar fi căzut sub tramvai”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de descarcerare și două motociclete și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Femeia a fost transportată la spital

Femeia a fost salvată de sub autovehicul și transportată la spital în stare conștientă, cu mâna stângă amputată. O altă persoană care a asistat la scenă a suferit un atac de panică și a fost și aceasta transportată la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)