Accident grav în Teleorman. Doi copii și doi adulți au ajuns la spital după ce mașina lor s-a răsturnat

Accident grav în Teleorman. Doi copii și doi adulți au ajuns la spital după ce mașina lor s-a răsturnat
Sursa Foto: Facebook / Ambulanta

Un accident grav a avut loc, luni seara, în județul Teleorman, la intrare în localitatea Țigănești. Șoferul autorutismului a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe câmp.

Victimele, transportate la spital

În mașină se aflau doi copii, de 9 și 10 ani, și doi adulți, iar toți patru au fost răniți și transportați la spital. La sosirea echipajelor sa salvare cei patru erau conștienți și cooperanți și au primit primul ajutor, conform Ziare.com.

„Doi adulţi şi doi copii, de 9 şi 10 ani, conştienţi şi cooperanţi, cu diferite traumatisme, au fost preluaţi de echipajele medicale, au primit primul ajutor calificat şi au fost transportaţi la U.P.U. Alexandria”, a transmis ISU Teleorman.

Pompierii au luat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:53 - DIICOT: Femeie de 38 de ani, reţinută. Este acuzată că-şi bătea copiii şi îi punea să cerşească
14:52 - Meci pierdut la „masa verde” în Liga 3 pentru că au folosit un sud-american mai în vârstă pe post de român U19. L-au prezentat arbitrului ca surdomut și analfabet / Reacția clubului: „Românii sunt niște jeguri”
14:48 - Ciolacu: „Am o relație normală, n-am o relație intimă cu Sorina Docuz” / „Sub nicio formă nu cer sfaturi politice serviciilor de informații” / Premierul a povestit cum i-a fost percheziționată casa de către Securitate
14:44 - Nutrționista care susține că băuturile tip cola fără zahăr au beneficii pentru organism: „Încă din timpul facultății am băut-o în loc de apă”
14:38 - Biden anunță „creșterea” asistenței militare Ucrainei, inclusiv cu un ajutor militar de aproape 8 miliarde de dolari
14:22 - Ministrul de externe al Israelului exclude propunerea de încetare a focului în Liban: 23 de sirieni au fost uciși în cel mai recent atac, majoritatea femei și copii
14:16 - Zeci de percheziții și persoane aduse la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală cu mașini second-hand. Prejudiciu de peste 1,35 milioane lei
14:10 - Răspunsurile lui Ciolacu, întrebat despre cuplurile de același sex: „Să nu intrăm în discriminare pozitivă”
14:10 - Tragedie în Vâlcea. Pieton accidentat mortal pe DN 64
14:04 - „Vă rog, nu-mi mâncați pisica”: O melodie care parodiază discursul lui Trump împotriva imigranților a devenit virală (VIDEO)