Accident grav în Mehedinți. Două TIR-uri s-au ciocnit în tunelul Bahna

Accident grav în Mehedinți. Două TIR-uri s-au ciocnit în tunelul Bahna
Sursa Foto: Facebook/ SMURD România

Un accident grav a avut loc, vineri, în Mehedinți, pe DN6, în care două TIR-uri, unul din România, altul din Bulgaria, s-au ciocnit în Tunelul Bahna.

Accident în tunel

Un TIR din România care circula regulamentar a fost acroșat de cel din Bulgaria care ar fi intrat pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic, încât întreg tunelul, de la un capăt la celălalt, a fost rașchetat de către TIR, conform observatornews.

Șoferul TIR-ului din Bulgaria a rămas încarcerat între fiare și este grav rănit. Pompierii au intervenit la fața locului pentru a-l extrage, apoi a fost predat echipajului medical.

Circulația în zonă este blocată și s-au format coloane de mașini care se întind pe kilometri întregi, pe ambele sensuri de mers.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:11 - Lucian Bode, secretar general PNL: „Dezvoltarea județului Bihor are o amprentă liberală puternică”
17:10 - Lucian Bode: Sunt multe motive pentru care PNL are obligația să continue la guvernare și eu sunt convins că așa va fi. Anul 2022 rămâne an de referință pentru guvernarea României (VIDEO)
17:07 - Descoperirea șocantă a unei studente din Marea Britanie. Ce a găsit într-un colet de pe Shein: „Am crezut că este de jucărie, apoi s-a mișcat”
16:57 - Nicolae Ciucă, la inaugurarea variantei ocolitoare Beiuș: „Am fost parte a acestui demers de când eram prim-ministru”
16:52 - Un român stabilit de 20 de ani în Cipru vrea să se întoarcă acasă: „A fost paradis aici, acum vreau să mă întorc acasă”. Care este motivul
16:46 - Lucian Bode: Nu suntem de acord cu modul în care PSD încearcă direct sau indirect să acapareze cât mai multă putere în România, dacă se poate, toată puterea”/ „Povestea de la CCR ar trebui să dea de gândit multora de pe scena politică” (VIDEO)
16:26 - Marian Rasaliu (PSD), despre acuzațiile privind fraudarea alegerilor: „Trăim totuși într-o democrație consolidată” (VIDEO)
16:25 - Care sunt vaccinurile ce pot fi decontate de CNAS? Ce categorie de români pot obține gratuit vaccinul gripal și cel HPV
16:20 - Cum să dezvolți un mediu de încredere real într-o relație?
15:58 - Nu s-a schimbat nimic de la Colectiv: Un tânăr cu arsuri grave a fost refuzat de marile spitale din țară, din cauză că nu aveau paturi adecvate