Accident grav în județul Sălaj: doi tineri au murit și alți doi sunt la spital

Accident grav în județul Sălaj: doi tineri au murit și alți doi sunt la spital
foto: captură TV

Un accident extrem de grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri în județul Sălaj, acolo doi tineri, de 16, repsectiv 18 ani, au decedat, iar alții doi, de 14 ani, au fost răniți, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, notează stiripesurse.ro.

Incidentul rutier s-a petrecut pe DJ 191 C, pe raza localității Huseni, iar la sosirea echipajelor de prim-ajutor șoferul mașinii era decedat, având leziuni incompatibile cu viața, în timp ce o altă persoană se afla în stop cardiorespirator. Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă în zadar, declarându-se și al doilea deces.

Accident cu două persoane decedate în județul Sălaj

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, din primele verificări efectuate la fața locului, a reieşit că un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Nuşfalău către Huseni, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic al unui cap de pod.

„În urma evenimentului, conducătorul auto şi pasagerul stânga spate, un tânăr de 16 ani, din comuna Crasna, au decedat la faţa locului. De asemenea, alte două pasagere, ambele de 14 ani, din comuna Crasna, au fost rănite uşor şi transportate la o unitate medicală pentru investigaţii”, a anunțat IPJ Sălaj.

„Accident rutier grav în localitatea Huseni
În noaptea de joi spre vineri, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier grav pe DJ 191 C, pe raza localității Huseni. La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Gărzii Nușfalău și mai multe echipaje medicale. În eveniment a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un cap de pod în care se aflau patru persoane, iar una dintre ele a rămas încarcerată.
Din nefericire, conducătorul (un tânăr de aproximativ 19 de ani) autoturismului care era încarcerat a fost găsit decedat (a suferit leziuni incompatibile cu viața), iar o altă victimă (un tânăr de aproximativ 16 ani) a fost găsit în stop cardiorespirator. În pofida manevrelor de resuscitare, aceasta nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată. Celelalte 2 persoane ( fete, de aproximativ 14 ani) au fost transportate la UPU SMURD Zalău”, au transmis cei de la ISU Smurd Sălaj.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”