Accident grav în județul Mureș: trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale

Accident grav în județul Mureș: trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale
Foto simbol: ISU / Facebook

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini, în județul Mureș.

Unul dintre șoferi a fost scos din caroserie cu descarcararea și transportat la spital cu elicopterul SMURD, în timp ce celelalte două victime, soț și soție, au scăpat cu răni care nu le pun viața în pericol.

Accident rutier în care au fost implicate trei mașini

Accidentul a avut loc între localitățile Reghin și Bistrița, după ce un șofer de 28 de ani a încercat să intre pe o stradă lăturalnică. O dubiță condusă de un bărbat de 43 de ani l-a izbit din spate și i-a proiectat mașina într-un alt autoturism, care venea din sens opus, potrivit ProTV.

Fiind lovit foarte puternic din spate, bărbatul aflat a volan a rămas încarcerat. Alte două persoane au fost rănite – șoferul mașinii care venea pe sensul opus și care circula regulamentar, dar și o pasageră în vârstă de 25 de ani, din aceeași mașină.

Ce spun autoritățile

S-au efectuat manevre de descarcerare pentru extragerea unei victime de cod roșu, care a fost predată ulterior echipajului de pe elicopter. S-au asigurat și măsuri PSI. A fost intervenție contracronometru”, a declarat Alexandru Valentin Suciu, plt. adj. șef în cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

Cel de cod roșu – pacient de 28 de ani – încarcerat cu traumatism toraco abdominal, traumatism cranian închis cu traumatism cranio facial cu pierdere de cunoștiință, cu amnezie retrogradă, preluat de elicopter, iar celelate două victime, o doamnă pasager dreaptă, traumatisme și soțul dânsei, cu entorsă la gleznă”, a declarat Gabriela Biriș, asistentă medicală, despre starea celor trei răniți.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Mureș

Mai multe bucăți din cele trei mașini s-au împrăștiat pe șosea, iar circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ două ore.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)