UPDATE // Accident grav în Iași, între un TIR, o dubă și un microbuz. Doi bărbați a murit, iar alte șase persoane rănite au ajuns la spital (VIDEO)

UPDATE // Accident grav în Iași, între un TIR, o dubă și un microbuz. Doi bărbați a murit, iar alte șase persoane rănite au ajuns la spital (VIDEO)
FOTO: Ziaruldeiasi.ro

Un accident grav s-a produs la Iași chiar în acestă dimineață. Impactul a avut loc între un TIR, o dubă și un microbuz de persoane. În urma accidentluiu, din păcate, o persoană a decedat, iar alte șase au fost rănite.

UPDATE // ora 12.00:O altă persoană implicat în gravul accident din Iași a decedat. Potrivit Ziaruldeiasi.ro, este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani. Mai mult decât atât, restul celor cinci pacienți răniți, au fost grav răniți: un bărbat de 35 de ani a suferit un politraumatism, șoc hemoragic și o ruptură de splină, el fiind dus în sala de operație; un alt pacient de 43 de ani a suferit o fractură de antebraț și gamba stângă, fiind în prezent internat în secția UPU, femeia în vârstă de 35 a suferit un traumatism la coloană și abdomen și a fost internată în secția de ATI pentru o intervenție chirurgicală. Alți doi bărbați, ce au suferit contuzii la membrele inferioare sunt stabili și conștienți, dar sunt internați la UPU la Spitalul Militar.

Accidentul s-a produs pe DN 28, între Iași și Târgul – Frumos. TIR-ul și micobuzul cu persoane s-au cioccnit, iar acesta din urmă a fost proiectat într-o dubiță. Șoferul dubei peste care s-a răsturnat microbuzul a decedat, iar alte 6 persoane au ajuns la spital.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervanție în cazul accidentului din Iași, începând cu ora 6.00. La fața locului au fost trimise două autospeciale pentru transportul victimelor multiple, trei autospeciale de prim-ajutor medical, o autospecială de terpaie intensivă cu medic, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingerea cu descarcerare.

„Începând cu ora 5.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mihail Grigore Sturza al Județului Iași a fost apelat prin apel la 112, că s-a produs un accident rutier, în localitatea Lețcani, între un TIR, autobuz și un microbuz. Începând cu ora 6.00 a fost activat planul roșu de intervenție.

În urma accidentului au rezultat 13 victime, din care șase au fost transportate la spital, cinci descarcerate și o victimă a fost declarată decedată. Au fost redirecționate la locul intervenției două autospeciale de transport victime multiple, trei echipaje de prim – ajutor calificat, un echipaj de terapie intensivă cu medic, o descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare cu 20 de pompieri militari.

Din partea Serviciului Județean de Ambulanță au fost redirecționate trei autospeciale, din partea IPJ Iași trei echipaje de intervenșie. Activitatea în teren a fost coordonată de către inspectorul șef al Inspectoraului Pentru Situații de Urgență Mihai Grigore Sturza al județului Iași, colonel Grădinaru Ionuț. Au fost 13 victime, a fost necesară transportarea la spital a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, și o femeie de 35 de ani. După cum spuneam, la locul interveției, după descarceare, șoferul microbuzului în vârstă de 55 de ani, a fost declarat decedat”, a declarat George Onofreiasa, ISU Iași.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:21 - Nicolae Ciucă spune că PNL rupe dialogul politic cu PSD, dar rămâne totuși la guvernare. Despre moțiunile USR și AUR: „Îi invit să mănânce cu sos iute”
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”
10:48 - Când primesc vârstnicii pensia în octombrie. Pensionarii care primesc 100 de lei în plus
10:35 - Eurodeputații au cântat în cor imnul anti-fascist „Bella ciao!” după discursul lui Viktor Orban (VIDEO)
10:26 - Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
10:11 - Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
09:53 - Extrem de emoționată, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru: „A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea”
09:52 - Tablou al pictorului român Adrian Ghenie vândut cu peste două milioane de euro. Pictura a fost scoasă la licitație în Londra