Accident grav în Giurgiu. O femeie a murit, iar copiii săi și un bărbat au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac

Accident grav în Giurgiu. O femeie a murit, iar copiii săi și un bărbat au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac

O femeie a murit, iar copiii săi, cu vârste între 7 şi 14 ani, şi un bărbat au fost răniţi, vineri seară, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, în judeţul Giurgiu, scrie news.ro.

Accidentul rutier a avut loc, vineri seară, pe DJ 503, la intrarea în localitatea Tomuleşti, judeţul Giurgiu, fiind implicat un singur autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, acolo s-au deplasat echipaje ale ISU Giurgiu (o autospecială de stingere cu apă şi spumă), ISU Teleorman (o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare şi un echipaj Smurd) şi 3 ambulanţe ale SAJ Giurgiu.

În autoturism se aflau cinci persoane, doi adulţi şi trei copii.

Conform sursei citate, în urma accidentului o femeie a murit, iar şoferul şi cei trei copii au politraumatisme şi vor fi transportaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au precizat că poliţiştii care au ajuns la locul accidentului au stabilit că acesta s-a produs după ce şoferul, un bărbat de 46 de ani, pe fondul altor preocupări şi al consumului de alcool, a ieşit cu maşina de pe şosea, autoturismul lovindu-se de un copac aflat pe marginea drumului.

Femeia care a murit avea 44 de ani, fiind din Tomuleşti, iar copiii au 7, 9 şi 14 ani şi au suferit atacuri de panică.

Şoferul a fost testat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`