Accident grav în Brașov. O polițistă a murit după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de un TIR

Accident grav în Brașov. O polițistă a murit după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de un TIR
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un accident grav a avut loc în Brașov, pe DN 13, unde o polițistă de 21 de ani a murit în autospeciala în care se afla după ce a fost lovită de un TIR. Traficul este, momentan, blocat.

Cum s-a produs accidentul

Incidentul s-a produs, vineri după-amiaza, pe DN13, în zona Pădurea Bogății. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că remorcaTIR-ului a derapat într-o curbă la dreapta, având în vedere carosabilul umed, și a pătruns pe contrasens de unde venea o autospecială de poliție condusă de o tânără de 21 de ani, informează observatornews.

Tânără a suferit leziuni puternice, incompatibile cu viața și i-a fost declarat decesul.

În urma impactului, ambele autovehicule au rămas pe carosabil, fapt pentru care traficul în zonă a fost blocat până când polițiștii au finalizat verificările și vehiculele au fost îndepărtate de pe șosea.

Mesaj de condoleanțe al IPJ Brașov

IPJ Brașov a transmis un mesaj de condoleanțe familiei colegei lor decedate în accident.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au transmis oficialii IPJ Braşov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`