Accident grav în Bacău. Trei persoane au fost rănite. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD

Accident grav în Bacău. Trei persoane au fost rănite. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD
Sursa foto: Facebook

Un accident grav s-a produs joi seara, 15 august, pe DN 2 (E 85), în localitatea Sascut. Trei persoane au fost rănite, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău.

Accident cu trei victime, în Bacău, joi seara

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Accidentul s-a soldat cu trei victime politraumatizate.

„În urma accidentului au rezultat trei victime politraumatizate: conducătorul auto – persoană de sex masculin, conştient, cooperant; o persoană de sex feminin, conştientă, preluată de ambulanţa SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău şi o persoană de sex feminin, inconştientă, care a fost preluată de elicopterul SMURD în vederea transportului către Iaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, sergentul major Ema Tereş.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări la faţa locului, pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Alte patru persoane au fost rănite în Timiș, într-un accident rutier din localitatea Știuca. Toate victimele au fost transportate la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

Echipaje ale ISU Timiş au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma producerii accidentului rutier.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`