Accident devastator la intrarea în Pasajul Muncii. Patru bărbați au ajuns la spital: “Aveau sânge peste tot”

Accident devastator la intrarea în Pasajul Muncii. Patru bărbați au ajuns la spital: “Aveau sânge peste tot
Sursa Foto: Freepik

Un accident cumplit a avut loc , seara trecută, în pasajul Piaţa Muncii din sectorul 2 al Capitalei. Un autoturism a derapat din cauza vitezei mari și a intrat în zidul din beton. Patru persoane au ajuns la spital cu răni grave.

În autoturism se aflau patru bărbaţi. Au reuşit să iasă singuri din maşină, dar aveau răni grave, iar medicii au fost nevoiţi să îi transporte la spital. “Aveau sânge peste tot. Dacă vedeţi maşina e pe un sfert ruptă”, povestește unul dintre martori.

Accident în Pasajul Muncii

Şoseaua era umedă din cauza aspersoarelor pe care primăria le-a montat pentru a uda gazonul. La intrarea în pasaj, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe spaţiul verde care desparte cele două sensuri de mers, potrivit observatornews.

Bărbatul aflat la volan a fost transportat la Spitalul Floreasca, doi pasageri la Spitalul Sfântul Ioan, iar unul la Spitalul Pantelimon.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs mai exact accidentul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`