ACCIDENT DE MUNCĂ la Fabrica de Arme Cugir. Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului

ACCIDENT DE MUNCĂ la Fabrica de Arme Cugir. Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului
Foto: alba24.ro

Accident de muncă, joi, la Fabrica de Arme din Cugir.

Un bărbat de 29 de ani a ajuns la spital după o manevră efectuată greșit.

Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul orei 10.45, în Atelierul de Tratrament Termic al fabricii.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Din primele date, o piatră de polizor s-a desprins, a lovit placheta de protecție și apoi bărbatul, în zona feței, potrivitalba24.ro.

”La data de 17 iulie 2019, în jurul orei 11,04, polițiștii din Cugir au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la o societate comercială a avut loc un accident de muncă.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 29 de ani, din Vinerea, angajat al societății, în timp ce manevra un polizor, piatra de ascuțire s-a spart, iar o bucată l-a lovit în zona capului.

Tânărul a fost transportat la spital. În vederea verificarii respectării normelor de sănătate și securitate în muncă a fost solicitată prezența reprezentanților ITM Alba.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.”, transmite IPJ Alba, potrivit alba24.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`