Accident de muncă în Pipera: Trei bărbați au căzut de pe o schelă. Unul dintre răniți a murit (VIDEO)

Accident de muncă în Pipera: Trei bărbați au căzut de pe o schelă. Unul dintre răniți a murit (VIDEO)
Foto: ziare.com

Accident grav de muncă în Pipera. Trei muncitori care lucrau în construcţii au căzut de pe o schelă. Unul a murit, iar ceilalţi doi au ajuns la spital cu răni grave, informează B1 TV. Prezenţa camerelor de filmat la locul incidentului l-a enervat pe pe un angajat al unei firme de pază care i-a atacat pe colegii noştri.

Cei trei bărbaţi se aflau la muncă. Ajutau la ridicarea unei construcţii în momentul în care o schelă s-a prăbuşit de la patru metri înălţime.

Un mort și doi răniți după ce au căzut de pe schelă

#DIRECT_ONE_7xz0q4#

”Au fost identificați trei bărbați care au fost scoși de sub aceste schele, placaje si elemente de constructii de colegii lor. Două victime în stare mult mai bună cu o contuzie a piciorului și o fractură la nivelul membrului inferior. În acest acest momment, pentru cealaltă victimă cea în stop cardiorespirator nu s-a mai putut face nimic, a fost declarată decedată”, a declarat danile Vasile, de la ISU București.

Cei doi răniţi au sjuns la spital. Unul la Elias, celălalt la Floreasca.

În momentul în care un operator B1 TV a vrut să filmeze locul unde s-a petrecut accidetul, a fost agresat de un angajat al unei firme de securitate. Îmbrăcat în uniforma se serviciu, individul a lovit camera de filmat cu palma, apoi cu casca de pe cap.

Iar un colaborator al firmei pentru care au lucrat cei trei bărbaţi implicaţi în accident a explicat că aceştia cunoşteau normele de protecţie.

”Nu cunosc detalii, nu am fost în interior. În acest șantier se respectă regulile de protecția muncii, toată lumea are instrucțiuni de protecția muncii care trebuie să respecte legea 300, nu exista niciun fel de problemă”, a declarat colaboratorul firmei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)