ACCIDENT DEVASTATOR în România! Un TIR s-a ciocnit frontal cu o mașină! A FOST PRĂPĂD

ACCIDENT DEVASTATOR în România! Un TIR s-a ciocnit frontal cu o mașină! A FOST PRĂPĂD

Un accident grav s-a produs în județul Cluj, soldat cu două decese și cu mai multe persoane rănite.

Un TIR s-a ciocnit frontal cu un autoturism, în urma impactului devastator un bărbat în vârstă de 41 de ani fiind încarcerat fără semne vitale. De asemenea, o femeie de 33 de ani a fost scoasă din autoturism fără semne vitale.

Corpul bărbatului și cel al femeii, care se pare că era însărcinată, nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi de către medicii prezenți la locul accidentului.

CUTREMUR ÎN LUMEA MANELELOR! LACRIMI PENTRU NICOLAE GUȚĂ! S-A AFLAT TOTUL DESPRE CANCERUL LA GÂT GALERIE FOTO)

Șoferul tirlui a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.

IMAGINI DE INFARCT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA! INCREDIBIL CE A FĂCUT GOALĂ ÎN BAIE! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

De asemenea, Elicopterul SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat de cca 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din mun. Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

CUTREMUR LA ASIA EXPRESS! ALEX VELEA A CEDAT! ANTONIA A FĂCUT ANUNŢUL DISPERAT (GALERIE FOTO)

În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă și două rănite ușor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`