Accident cumplit în Bihor. Trei morți, printre care un minor. Printre răniți se află o fetiță, care a fost transportată la spital cu elicopterul

Accident cumplit în Bihor. Trei morți, printre care un minor. Printre răniți se află o fetiță, care a fost transportată la spital cu elicopterul
Foto simbol: ISU / Facebook

Un accident grav de circulație s-a produs luni pe un drum județean din Bihor. Printre victime, doi adulți și o fetiță au fost declarați decedați, în timp ce o altă fetiță, care se afla în stare de inconștiență, a fost transportată la un spital cu un elicopter SMURD.

Accidentul s-a produs între localitățile Cociuba Mare şi Petid

Mai mutle echipaje medicale și paramedicale au intervenit luni, pentru salvarea a patru persoane rănite grav într-un accident rutier produs în Bihor. Incidentul s-a petrecut pe DJ 709 A, între localităţile Cociuba Mare şi Petid, potrivit observatornews.ro.

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.30. apelantul precizând faptul că în accident sunt implicate 4 persoane (din care 2 adulţi şi 2 copii) aflate în două autoturisme. Ajunse la faţa locului, echipajele medicale şi paramedicale  au constatat că doi adulţi şi un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconştienţă”, a transmis ISU Bihor.

Nu se știe cum s-a produs accidentul

Medicii și paramedicii au realizat manevre de resuscitare pentru doi adulți și un copil, însă victimele nu au putut fi salvate. „Fetiţa aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la UPU a Spitalului Clinic Judeţean  Bihor. Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi adulţi şi al fetiţei care se aflau în stop cardio-respirator”, a mai transmis ISU Bihor.

Deocamdată nu au fost stabilite detaliile producerii accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`