Accident cu victime în Bran. Traficul în stațiune a fost blocat

Accident cu victime în Bran. Traficul în stațiune a fost blocat
Foto: DRDP Brasov

O persoană a murit și una a fost rănită într-un accident rutier produs, marți dimineață, în Bran, zona Cheile Castelului.

Accident rutier în Bran

În accident au fost implicate un TIR și două autoturisme, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, citat de realitateadebrasov.net.

La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, unul pentru descarcerare și o autospecială cu apă și spumă.

În urma impactului au rezultat două victime. În cazul unuia dintre șoferi, medicii au declarat decesul. A doua victimă a primit îngrijiri la fața locului, apoi a fost transportată la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact cauzele producerii accidentului.

Accident cu 7 morți în județul Iași

Un alt accident, de data aceasta extrem de grav, s-a produs marți dimineață și în județul Iași. Șapte oameni au murit și trei au fost răniți în urma ciocnirii dintre o ambulanță, un autocamion și o autoutilitară.

„Din informațiile pe care le am în acest moment de la inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, nu s-a terminat identificarea persoanelor, din păcate. Cele șase aflate în microbuz au decedat și șoferul autocamionului implicat în accident. (…)

Poliția este la fața locului. Așteptăm și noi detalii despre modul în care s-a ajuns la această tragedie”, a declarat prefectul județului Iași, Petru-Bogdan Cojocaru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`