Accident cu patru răniți în Timiș. Victimele au fost transportate la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Accident cu patru răniți în Timiș. Victimele au fost transportate la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Un accident cu patru victime s-a produs, joi seara, 15 august, pe drumul județean DJ 584, în localitatea Știuca din județul Timiș. Victimele au fost transportate la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, scrie Agerpres.

Patru răniți într-un accident din Timiș

Victimele au fost preluate de echipajele medicale, conștiente și cooperante, fiind transportate la spital, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș.

Echipaje ale ISU Timiş au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma producerii accidentului rutier.

Unde s-a produs accidentul s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Lugoj, precum şi o ambulanţă SAJ cu medic.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident s-a produs în Gorj. Șase persoane au fost rănite într-un accident rutier din localitatea Câmpu Mare, județul Gorj. Accidentul s-a produs între două mașini conduse de un șofer de 55 de ani din Craiova și un alt șofer de 45 de ani din Ilfov. Șase persoane, dintre care cei doi șoferi și alți patru pasageri din autoturismele implicate, au fost transportate la spital în vederea îngrijirilor medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`