Accident cu 9 victime pe A1, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș: În evenimentul rutier au fost implicate două autotrenuri și o camionetă de marfă (VIDEO)

Accident cu 9 victime pe A1, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș: În evenimentul rutier au fost implicate două autotrenuri și o camionetă de marfă (VIDEO)
Sursa foto: ISU Sibiu

Un accident grav a avut loc vineri dimineață, pe autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș. Din primele informații, în evenimentul rutier sunt implicate două autotrenuri și o camionetă de marfă.

Nouă victime în accidentul de pe A1

A fost activat Planul roşu de intervenţie şi a fost solicitat un elicopter SMURD.

După sosirea echipajelor de intervenție la fața locului, s-a constatat ca sunt implicate în accident 9 persoane.

Două erau încarcerate, acestea fiind extrase de echipajele de descarcerare. Este vorba despre un bărbat și o femeie.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, cu un traumatism grav la picior, urmează a fi preluat de elicopterul SMURD.

Starea victimelor după accident

„La fața locului au fost identificate nouă persoane, care au fost implicate în accident. Toate au fost asistate medical la fața locului, toate sunt conștiente și cooperante, dar avem 5 persoane rănite, 4 nu prezintă urmări traumatice, dar după implicarea în accident au nevoie de asistență medicală și investigații suplimentare.

Toate cele nouă persoane sunt transportate la spitale din Sibiu. Până acum avem o persoană care va fi preluată de eliucopterul SMURD: e un bărbat cam de 40 de ani care are un traumatism grav la picior. Alte patru persoane care prezintă diverse traumatisme sunt preluate de echipaleje SAJ Sibiu, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele noastre”, a declarat Andreea Ștefan, purtătoare de cuvânt a ISU Sibiu, în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Alex Vlădescu pe B1 TV.

Aceasta a dat apoi mai multe detalii despre victime: „O femeie de 73 de ani are un traumatism la picior cu o suspiciune de fractura, încă o femeie de 28 are un traumatism la bazin, un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular și unul de 50 de ani cu traumatism cranio-facial”.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, deci traficul e blocat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`