Accident bizar în Argeș! Un tânăr ți-a pierdut viața strivit de o poartă de fotbal. Autoritățile locale pasează responsabilitatea

Accident bizar în Argeș! Un tânăr ți-a pierdut viața strivit de o poartă de fotbal. Autoritățile locale pasează responsabilitatea
Sursa Foto: Freepik.com

Un tânăr din Argeș și-a pierdut viața strivit de o poartă de fotbal, după ce angajații Primăriei ar fi mutat-o pentru un picnic de Ziua Comunei și au uitat să o fixeze cum trebuie.

Edilul a negat însă acest lucru și a afirmat că, cel mai probabil, copiii au umblat la ea și au mutat-o din nou, notează realitatea.net.

Tânăr de 23 de ani, strivit de o poartă de fotbal în Argeș

Se pare că Stelian Constantin Stoica, în vârstă de 23 de ani, se sprijinea de bara porții de fotbal de la centrul de agrement în momentul în care a căzut peste el, lovindu-l puternic la cap.

Prietenii băiatului au chemat urgent o ambulanță, însă din păcate acesta a decedat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Cu o săptămână înainte, în comuna argeșeană Băbana, angajații Primăriei ar fi fost surprinși în timp ce mutau poarta, cel mai probabil pentru a face spațiu pentru eveniment.

Mai mult decât atât, primarul localității, Bebe Ivan, a recunoscut porțile au fost mutate de angajații Primăriei, însă a ținut să precizeze a fost prinsă la loc. Totodată, edilul a sugerat că alți copii care doreau să joace fotbal ar fi putut să umble la sistemele de siguranță și să mute din nou poarta.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești susține că a fost înregistrat un dosar penal în cazul decesului tânărului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`