Celebrul academician s-a stins din viață! Moarte asemănătoare cu cea a Cristinei Țopescu!

Celebrul academician s-a stins din viață! Moarte asemănătoare cu cea a Cristinei Țopescu!
sursa Foto: Lyberti.com

Alexei Chirilesco a încetat din viață. Acesta a fost profesor în științe agrare și colaborator superior la Institutul nutrețurilor și agriculturii Podoliei al Academiei Naționale de Științe Agrare din Ucraina. Academicianul și-a dat ultima suflare în propria casă – la marginea satului Marșinți, situat la un kilometru de Tărăsăuțiul.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

.Alexei Chirilesco a fost unul dintre puținii fii de gospodari din localitățile românești ale regiunii noastre, care s-a afirmat din plin în știința agrară. Calea spre culmele științei a fiului lui Leon Chirilesco din Tărăsăuți își are un început neobișnuit. Alexei a lucrat fierar, a învățat la o școală de mecanizare, studiile medii le-a obținut frecventând școala serală, apoi a susținut cu succes examenele de admitere la Institutul Agricol din Chișinău, potrivit Lyberti.com.

ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTAȚI! BURSUCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Omul de știință Alexei Chirilesco a fost adeptul agriculturii ecologice. În decursul a circa patru decenii de activitate pe tărâmul științific el a scris 100 de lucrări, 6 monografii și 6 manuale pentru instituțiile de învățământ superior. A lăsat și o carte minunată de popularizare a științei despre cultivarea viței-de-vie, referindu-se și la experiența proprie, căci a fost un viticultor pasionat.

A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ”ŞTIAM CĂ NU VA DEPĂŞI VÂRSTA DE 60 DE ANI”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`