Absența Prințesei Kate îngrijorează fanii. Prințul William este tras la răspundere în mediul online cu privire la aparițiile soției sale. „Unde ați ascuns-o pe Kate?”

Absența Prințesei Kate îngrijorează fanii. Prințul William este tras la răspundere în mediul online cu privire la aparițiile soției sale. „Unde ați ascuns-o pe Kate?”
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Fanii contului oficial al Prințului și Prințesei de Wales și-au pierdut răbdarea după ce Kate Middleton și-a luat o pauză de la viața publică pentru a trata boala de cancer de care suferă. Aceștia au lansat un val de speculații și întrebări pe rețelele de socializare și l-au tras la răspundere pe Prințul William pentru lipsa aparițiilor lui Kate Middleton.

Fanii contului de Instagram au fost șocați de o altă veste tragică

Deși viitorii monarhi britanici au transmis recent un mesaj de condoleanțe pentru moartea legendei Rob Burrow, fanii au observat că mesajul a fost semnat doar de Prințul William. Acest detaliu a alimentat și mai mult suspiciunile legate de lipsa aparițiilor publice ale Prințesei Kate, potrivit okmagazine.ro. 

În mod tradițional, mesajele oficiale ale Prinților de Wales sunt semnate de ambii, fie cu inițialele „C” de la Catherine, fie „W” de la William, sau „W & C” când sunt emise în numele amândurora.

Recent, pe contul oficial al cuplului regal au fost publicate imagini cu Prințul William decorând persoane care sprijină dezvoltarea tinerei generații. Însă, în ciuda evenimentului, internauții au ignorat complet subiectul, fiind preocupați doar de absența Prințesei Kate. Comentariile și întrebările legate de Kate au explodat, multe dintre ele exprimând îngrijorare și panică.

„Unde este Kate?”, „Ce faceți cu Kate?”, „Unde ați ascuns-o pe Kate?”, „Oameni buni, sunteți conștienți că n-a mai fost văzută în carne și oase din decembrie?”, „Dar unde sunt copiii?”, „De ce nu ne răspunzi, William?”, „Spune drept, Kate e moartă?”, sunt o parte dintre mesajele transmise de urmăritorii paginii.

Această situație a creat mai multe conspirații în rândul internauților

Această situație a dat naștere unui val de teorii ale conspirației pe rețelele de socializare, unele dintre ele susțin că Prințesa Kate nu mai este în viață. O filmare din martie, în care Kate anunța că are cancer, este acum pusă la îndoială de mulți fani, care consideră că totul ar fi fost o înscenare.

Fanii Prințesei Kate au văzut-o ultima dată de Crăciun, în 2023. În acea zi, Kate Middleton, îmbrăcată în albastru regal, a împărțit zâmbete tuturor, moment care nu a prevestit că va urma o absență atât de îndelungată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`