ZI NEAGRĂ pentru România! A MURIT Rodica… ”O să rămâneți veșnic în amintirea şi în inimile noastre”

Lumea medicală din România a suferit o mare pierdere.

BOMBĂ LA ASIA EXPRESS! GINA PISTOL, PRINSĂ ÎN FAPT! A FĂCUT RAVAGII ÎN SPATELE CAMERELOR DE FILMAT! SMILEY, ÎN STARE DE ȘOC

Rodica Mihalache, un cunoscut medic cardiolog din Pitești, s-a stins din viață, cu doar o săptămână înainte de a împlini 74 de ani.

Colegii săi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești au făcut anunțul trist.

CĂTĂLIN BOTEZATU, PRINS CU FOSTA LUI PIȚURCĂ! POZELE FIERBINȚI AU AJUNS PE INTERNET! ”SĂRUTĂ CEL MAI BINE DE PE PLANETĂ” (FOTO)

„Sincere condoleanţe familiei, la despărtirea de colega noastră, DR. MIHALACHE RODICA! Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a scris şeful secţiei, medicul Sorin Marinescu, citează Ciao.

S-A AFLAT ABIA ACUM! CORNEL GALEȘ O UMILEA ÎN ULTIMUL HAL PE ILEANA CIUCULETE! ARTISTA A TRĂIT SUB TEROARE ÎN TIMPUL CĂSNICIEI! IMAGINI DE COȘMAR

„Dumnezeu să o odihnească în pace. Sufletul dânsei s-a dus la îngeri. O doamna doctor care punea pasiune în oameni și îi ajuta. Păcat că marile valori se duc. Am rămas șocat când am aflat ca a decedat”.

„Doamna doctor o să rămâneţi veșnic în gândurile oamenilor faţă de care v-ați făcut datoria de doctor și o să rămâneți veșnic în amintirea şi în inimile noastre”, au transmis și câțiva oameni care au cunoscut-o.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`