DOLIU TERIBIL în medicină: A MURIT unul din cei mai mari medici români! Mii de pacienți îl plâng: Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui… (FOTO)

DOLIU TERIBIL în medicină: A MURIT unul din cei mai mari medici români! Mii de pacienți îl plâng: Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui... (FOTO)
Foto: pixabay.com

Medicina românească este în doliu! Renumitul medic constănțean Eugen Rubeli, specialist în ortopedie și traumatologie, a încetat din viață, la vârsta de 65 de ani.

DOLIU ÎN MUZICĂ! ADIO, MAESTRE! ARTISTUL IUBIT DE MILIOANE DE FANI A PLECAT LA CERURI (FOTO)

Trupul neînsufleţit al doctorului a fost depus sâmbătă la capela bisericii din localitatea Agigea, judeţul Constanţa. Înmormântarea va avea loc duminică, 12 mai, de la ora 11.00, potrivit adevarul.ro.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! IONUȚ DOLĂNESCU A FĂCUT ANUNȚUL! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5 DIMINEAȚA! DA, E VORBA DESPRE MARIA CIOBANU

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când dragul şi stimatul nostru coleg, Dr. Eugen Rubeli, a plecat dintre noi pentru totdeauna. Dr. Rubeli nu doar a marcat existenţa celor pe care i-a întâlnit pe drumul vieţii, ci le-a schimbat destinul, atât prin actul medical, cât şi prin grija pe care o manifesta pentru pacienţii săi.

TRAGEDIA MOMENTULUI! MARELE CAMPION A FOST GĂSIT SPÂNZURAT ÎN PROPRIA CASĂ! E VESTEA ȘOC A ZILEI

Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe!”, au transmis pe Facebook colegii medicului de la Ovidius Clinical Hospital (OCH).

(Sursa foto: Ovidius Clinical Hospital)

Tot pe o reţea socială și-a exprimat regretul şi medicul Toma Cucu.

„Cu durere în suflet, anunţ pe cei care l-au cunoscut, că bunul meu prieten şi nepreţuit meu coleg, domnul doctor Eugen Rubeli, a trecut în nefiinţă. Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui, ca să ştie cât de mult l-am iubit. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Toma Cucu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră