A MURIT RALUCA AFRĂSINEI! Tânăra suferea de acceași boală ca Selena Gomez

A MURIT RALUCA AFRĂSINEI! Tânăra suferea de acceași boală ca Selena Gomez

Doliu în Vaslui. O tânără de 20 de ani a murit fin cauza unei boli rare, de care suferă și celebra Selena gomez.

Raluca Ioana Afrăsinei fusese diagnosticată în urmă cu o lună cu lupus. Din nefericire, boala a evoluat rapid și a dus la complicații la nivelul pancreasului. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

BOMBĂ! IATĂ CUM „ÎȘI FACE DE CAP” OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Erai tot ce aveam pe lumea asta si ai ales sa pleci departe de mine, de mama si de tata. Nu a mai ramas nimic decât un gol si suferinta! Ramas bun, scumpa mea surioara!”, a scris pe Facebook fratelei Ralucãi Afrășinei.

DESPĂRȚ IRE DUREROASĂ ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ NU S-A MAI OPRIT DIN PLÂNS. VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET (GALERIE FOTO)

“Soarele vietii a apus pentru o fiintã atât de dragã nouã. În acest moment plin de tristete, ne rãmân doar stelele amintirilor care sã ne aline durerea. Drum lin spre cer, Raluca Ioana Afrãsinei! Vei fi mereu în sufletele noastre!”, a transmis Daniela Tinca Pracsiu, una dintre profesoarele fetei din liceu, relateazăvremeanoua.ro.

S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLÂNG ICOANELE ÎN BISERICI

Și Selena Gomez a declarat că a fost diagnosticată cu lupus. Vedeta a vorbit deschis despre boală autoimună cu care se confruntă și despre problemele cu rinichii, afecțiune care a dus, în 2017, la un transplant.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`