A început programul „Zile gratuite” pe litoral. Hotelierii oferă cadou nopți de cazare și mese gratuite

A început programul „Zile gratuite” pe litoral. Hotelierii oferă cadou nopți de cazare și mese gratuite
Foto: Captură video

Urmează perioada în care prețurile de pe litoralil românesc vor scădea, astfel că hotelierii au dat startul programului „Zile gratuite”, pentru a atrage în continuare turiștii.

Noapte gratuită sau mese gratuite

Prețurile vor scădea chiar și cu 20% la cazare. Astfel că, la un resort din Năvodari, pentru patru nopți de cazare, turiștii primesc o a cincea noapte gratuit. Oferta include și accesul la SPA, piscină și alte facilităție pe care le au resorturile, conform observatornews.

În Mamaia oferta este alta. Pentru cinci nopți de cazare, turiștii vor primi un cupon de 150 de lei la restaurantul hotelului.

Prețuri la cazare

În această stațiune, prețurile cazării vor varia între 290 de lei la un hotel de trei stele și 350 de lei la unul de patru stele.
În Eforie Nord, o noapte de cazare începe de la 180 de lei și poate ajunge până la 480 de lei, iar în Neptun-Olimp prețurile variază de la 170 de lei la 490 de lei.

Mai mult, vremea ține cu turiștii și sunt așteptate 30 de grade Celsius pe litoral.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)