A fost reluat traficul rutier pe Valea Oltului după alunecarea de teren care a blocat DN 7

A fost reluat traficul rutier pe Valea Oltului după alunecarea de teren care a blocat DN 7
sursa foto: DRDP Craiovaa/Facebook

Traficul rutier a fost reluat pe Valea Oltului sâmbătă dimineața. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a confirmat că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+700, în zona localității Brezoi, județul Vâlcea, drumul a fost curățat de materialul alunecat de pe versant, permițând reluarea circulației.

Traficul rutier a fost blocat complet, vineri seara, pe Valea Oltului, din cauza unei alunecări de teren. Echipe de polițiști și lucrători de la drumuri au intervenit prompt pentru a curăța drumul. În timpul închiderii, traficul a fost deviat pe DN 1 către Brașov, iar vehiculele care se îndreptau spre autostrada A1 au fost redirecționate din nodul rutier de la Boița.

Conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), blocajul a fost provocat de o viitură care a adus peste 600 m³ de aluviuni pe carosabil, ceea ce a necesitat o intervenție imediată pentru asigurarea siguranței traficului. Eforturile susținute ale echipelor au permis reluarea circulației în condiții de siguranță, restabilind accesul pe una dintre cele mai importante artere de transport din regiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`