A fost activat Planul alb la spitalul Floreasca. Numărul cadrelor medicale a fost suplimentat, în urma exploziei de la Crevedia

A fost activat Planul alb la spitalul Floreasca. Numărul cadrelor medicale a fost suplimentat, în urma exploziei de la Crevedia
Inquam Photos / Octav Ganea

La spitalul Floreasca a fost activat planul alb, a anunțat Radu Țincu într-o intervenție pentru Digi 24. Acesta a precizat că numărul personalului medical va fi suplimentat pentru a prelua răniții cu arsuri grave, în urma exploziei la stația GPL din Crevedia.

„O parte din personal și șefii de secție vin spre spital ca să elibereze locuri, să ne asigurăm că avem capacitatea să primim răniții, a declarat la Digi 24 Radu Țincu, medic ATI Floreasca.

Între timp, Ministerul Sănătății a anunțat un nou bilanț provizoriu. Acesta a confirmat decesul unei persoane.

Alte șapte persoane au fost rănite, dintre care patru sunt intubate.

„Explozia care a avut loc astăzi la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, a produs rănirea mai multor persoane. Au intervenit echipaje ale Serviciilor de Ambulanță București Ilfov și Dâmbovița și SMURD, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar și Bagdasar Arseni. Din informațiile pe care le avem până în prezent, s-au înregistrat 7 răniți (4 dintre aceștia sunt intubați) și un deces. Cifrele sunt provizorii și le vom actualiza pe măsură ce apar noi informații”, se arată în comunicatul transmis de Minister.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie