A devenit viral. Ce surpriză i-au pregătit românii lui Johnny Depp, în timpul concertului din București (VIDEO)

A devenit viral. Ce surpriză i-au pregătit românii lui Johnny Depp, în timpul concertului din București (VIDEO)
Sursa Foto: Hepta.ro

Astăzi, pe 9 iunie, talentatul actor Johnny Depp intră într-o nouă etapă a vieții sale, împlinind frumoasa vârstă de 60 de ani. Aniversarea zilei de naștere îl găsește pe teritoriul României, după ce joi seară a susținut un concert extraordinar în București, alături de trupa Hollywood Vampires. În timpul spectacolului, fanii i-au pregătit o surpriză memorabilă.

Surpriza fenomenală oferită lui Johnny Depp de fani înflăcărați

Într-o seară de neuitat, în fața zecilor de mii de români care nu au putut rata spectacolul incredibil din Capitală, Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) au ținut un concert extraordinar timp de câteva ore. Melodiile clasice din repertoriul lui David Bowie, The Who, Led Zeppelin și Motorhead au răsunat cu putere în incinta Romexpo, aducând bucurie și energie neîncetată.

Fani înfocați și-au adunat forțele pentru a-i oferi o surpriză de neuitat lui Johnny Depp, unul dintre cei mai renumiți artiști internaționali. Pe lângă entuziasmul debordant al mulțimii, admiratorii și-au pregătit o surpriză specială pentru actorul consacrat, scrie click.

Johnny Depp copleșit de interpretarea emoționantă a fanilor români

Cu toate că nu a fost inclusă în repertoriul oficial al artistului, varianta în limba engleză a piesei La mulți ani!” a fost cântată în întregime de către fani, dedicată lui Johnny Depp cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Starul internațional a fost extrem de încântat și chiar emoționat de surpriza pe care românii i-au pregătit-o. Johnny Depp le-a adresat o mulțumire deosebită din inimă” și a menționat că românii au fost cei care i-au cântat într-un număr impresionant La mulți ani”. Momentul a fost filmat și a fost rapid distribuit pe rețelele de socializare, devenind viral în scurt timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`