9.000 de euro, șpagă la Arestul Central al Capitalei. Un polițist, prins în flagrant în timp ce lua șpagă. Adriana Stoicescu: Deținutul de la care a luat banii este unul celebru (VIDEO)

9.000 de euro, șpagă la Arestul Central al Capitalei. Un polițist, prins în flagrant în timp ce lua șpagă. Adriana Stoicescu: Deținutul de la care a luat banii este unul celebru (VIDEO)
Sursa Foto: Hepta.ro

Un poliţist de la Arestul Central al Capitalei a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua șpagă de la un deținut pentru a-i face mai multe favoruri.

Adriana Stoicescu, realizatoarea emisiunii „Fărădelege” de pe B1 TV, a dat mai multe detalii, vineri, în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, acest subiect.

“Este vorba despre un agent de la celebrul Beci domnesc, care, culmea, mai avea puțin și ieșea la pensie. Până în acest moment, spun superiorii lui, a avut un comportament impecabil. Ce s-a întâmplat? În ultima vreme a devenit dependent de jocurile de noroc și încerca să facă bani sub orice formă. Acum, deținutul de la care a luat cei 9.000 EUR este unul celebru, dacă am putea să spunem. Este liderul unei rețele de proxenetism care acționa în România și în Marea Britanie, a fost arestat în urma unor descinderi făcute în ambele țări. Este vorba de Edi Ivan, căruia i se mai spunea și Edy Power.

Agentul respectiv în dorința de a face rost de bani cât mai mulți, a intrat în contact cu acest deținut, căruia îi făcea tot felul de favoruri. Îi dădea țigări, îi aducea alcool, îi dădea mâncare în plus față de ceea ce avea.

Banii îi lua de la iubita acestui proxenet. Este o anchetă în desfășurare. Procurorii vor să vadă dacă nu cumva mai sunt implicați și alți deținuți în această poveste. El a fost reținut aseară. Astăzi n-a fost arestat, a fost pus sub control judiciar la domiciliu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`