5 sloturi noi pe care le vei putea încerca în 2023 – descoperă-le în curând!

5 sloturi noi pe care le vei putea încerca în 2023 - descoperă-le în curând!

Nu trebuie să ratezi jocurile noi care vor împânzi cele mai multe cazinouri online din România chiar de la începutul anului 2023. După cum probabil bine știi, începutului unui nou an este foarte așteptat de către jucători – pe lângă premiile de rigoare (și deseori semnificative) se anunță și o sumedenie de jocuri noi care abia așteaptă să fie încercate.

Desigur, nu trebuie să fii un jucător consecvent pentru a încerca aceste jocuri! Tot ce trebuie să faci pentru a experimenta o grafică îmbunătățită, este să găsești acel cazinou online care îți permite să încerci, prin intermediul unui cont demonstrativ, toate jocurile disponibile – adică să joci fără niciun risc.

Fără alte introduceri, iată cinci sloturi noi pe care le vei putea încerca de la începutul anului 2023 – fie din prima zi, fie din prima lună!

Secret City Gold de Pragmatic Play

Acest slot este una dintre multele adaptări ale clasicului slot cu tematică maya – temple, aur pierdut, entități mistice și multe altele. Partea cea mai bună este faptul că acest joc vine de la un dezvoltator cunoscut în industrie, anume Pragmatic Play. Acesta are destul de multă experiență în domeniu și nu va dezamăgi jucătorii, fie aceștia noi sau cu vechime.

Fortune Dragon de Microgaming

Un alt slot de la un dezvoltator cunoscut este Fortune Dragon – o experiență inedită de slot cu tematică orientală. Acesta îți oferă șansa de a îmblânzi dragonul norocului și de a te bucura de ce îți poate acesta oferi.

Acest slot prezintă cinci role de punctaj, 20 de rânduri de plată și o rată de volatilitate medie, de ⅗. La capitolul, RTP, acesta prezintă un procent de aproape 97%.

Pinup Girls de Pragmatic Play

Cei doi dezvoltatori menționați până acum domină secțiunea lunii ianuarie de sloturi noi, fără îndoială! De data aceasta, avem un joc oarecum inedit – Pinup Girls, acesta exploatând o tematică mai interesantă, rareori întâlnită la nivelul sloturilor.

Pinup Girls este caracterizat de plata maximă de 3000x, de pariul minim extrem de mic, de doar 0.01 RON, dar totodată și de volatilitatea ridicată, cu o rată de 5/5.

Dragon Blox Gigablox de Yggdrasil

Deși numele poate nu îți pare cunoscut, Yggdrasil este un alt dezvoltator cunoscut de sloturi online – chiar dacă are foarte puține intrări când vine vorba de sloturi nou pentru anul 2023. La începutul anului, acesta ne prezintă un joc cu o tematică clasică – comoara/aurul dragonului și a exploratorilor medievali, anume cavalerii.

Nu mai sta pe gânduri – caută-ți un cazinou online și pregătește-te să le încerci!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`